Zorg dat je je voor 1 april 2022 aanmeldt via https://www.aeresmbo.nl/aanmelden-mbo

  • In het aanmeldprogramma wordt gevraagd om documenten als diploma’s aan te leveren. Nu ben je ten tijde van de aanmelding waarschijnlijk nog niet klaar met je opleiding. Geen nood, het toezenden van die documenten mogen ook nadat je weet of je geslaagd bent.
  • Heb je ondersteuning of passend onderwijs nodig? Vul dit dan al van tevoren in in het aanmeldprogramma. We zorgen dat er dan tijdens het kennismakingsgesprek een zorgcoördinator aanwezig is die met jou meekijkt wat er extra nodig is. 
  • Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Daarna ontvang je een uitnodiging voor een AMN test en een kennismakingsgesprek en voor de instructeursopleidingen een rijvaardigheidstest. We starten vanaf januari 2022 met het verzenden van de uitnodigingen. Op basis van de test en het gesprek volgt een schooladvies voor de opleiding die het beste bij jouw kennis, ervaring en motivatie aansluit.

Numerus fixus

In principe heb je toelatingsrecht wanneer je je voor 1 april a.s. aanmeldt. Toch zijn er een paar opleidingen die een maximaal aantal studenten toelaat en waarbij je mogelijk toch op een wachtlijst komt. 
Check hier om welke opleidingen dat gaat:

https://www.aeresmbo.nl/barneveld/praktische-informatie-studeren-aan-het-mbo/numerus-fixus

Open dag 12 en 13 november Meld je nu aan!
Loop een échte school dag mee Meld je nu aan!
Inschrijven opleiding Meld je nu aan!