Als decaan/studie adviseur staat u voor een mooie uitdaging! Uw leerlingen adviseren voor hun vervolgopleiding. Mbo en Hbo scholen bieden zowel live als online open dagen aan om sfeer te kunnen proeven en de docenten te leren kennen. Goed kiezen is bij iedere leerling weer een uitdaging!

Als Aeres MBO Barneveld vinden wij goeie voorlichting in samenwerking met u als decaan daarbij onontbeerlijk. Samen kijken hoe we de leerling op het juiste studiespoor kunnen zetten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij willen u graag zoveel mogelijk voorzien van informatie die ondersteunend kan zijn in uw advies. Wilt u nu al in contact komen met onze decaan of graag brochures ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Opleidingsaanbod

Op onze website aeresmbo-barneveld.nl  leest u alles over ons opleidingsaanbod.

Bezoek en ervaar zelf onze locatie

Voordat u uw leerlingen doorverwijst naar een opleiding is het ook goed om zelf te ervaren wat de sfeer is binnen de toekomstige school, hoe de instelling het onderwijs heeft ingericht, wat de faciliteiten zijn etc. Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding op onze campus en/of het hippisch centrum. U kunt zich aanmelden per mail: decaan.mbo.barneveld@aeres.nl 

Natuurlijk bent u ook van harte welkom tijdens één van onze open dagen, zie kalender.

Meer weten over de sector dier en de toekomstige ontwikkelingen?

Meer weten over de sector dier en de toekomstige ontwikkelingen? Bekijk de Pet Monitor 2021.